1 Şubat 2008 - 19:26İETT Kayıp Eşya Sorgulama


İETT bünyesinde kullandığınız toplu taşıma araçları içerisinde unuttuğunuz özel ve değerli eşyalarınız için internet üzerinden kayıp eşya formu doldurup ilgili birime gönderebilirsiniz.

Kayıp eşyanız hakkında Cinsi,  Markası/Modeli, Miktarı, Rengi, Deseni, Bir cep telefonu ise Seri veya IMEI numarası, Ölçüleri ve Diğer özellikleri hakkında bilgiler verdikten sonra kayıp eşya sahibi ile ilgili bilgileri de doldurduktan sonra Gönder tuşuna basarak sorgulama işleminizi tamamlayabilirsiniz.

İletişim telefon bilginizin cep telefonu veya İstanbul dışı olması halinde telefon ile bilgilendirme işlemi yapılamamaktadır. 

İETT’de kaybolan eÅŸyanızı sorgulamak için tıklayınız.

İETT Kayıp Eşya Sorgulaması


 

4 Yorum var |
Kategori: DiÄŸer Sorgulamalar | Etiketler:

Yorumlar:

  1. muhtemelen sultanbeyli veya samandıra otobüslerinde unutulmuş 80 x 120 cm boyutlarında büyük bir yagli boya resim bulunmussa lütfen bildiriniz. resim kayip kaydi ile jandarmaya iletilmiştir. resim örneği web sitesi kısmındadır. resim şahsıma aittir.

    teşekkürler.

  2. Ali ErmiÅŸ diyorki;
    05 Åžub 2008 - 11:51

    Çok ilginç bir sorgulama. Acaba hakkaten ben kaybettiğim bir eşyayı burdan sorgulasam o eşyaya ulaşabilirmiyim? çok merak ediyorum.

    hele şimdiki türkiye şartlarında, hele ki istanbulda yaşıyorsak ?

  3. admin diyorki;
    05 Åžub 2008 - 12:02

    Evrensel Ürüm, dilekçenizi burdan vermiyorsunuz. http://www.iett.gov.tr/kayip_esya.php linkine tıklayın ve formu doldurun bu sayfa sadece bilgilendirme ve yönlendirme amaçlıdır.

  4. emel diyorki;
    26 Mar 2008 - 15:12

    hakkaten şimdi ben bir kere şemsiyemi unutmuştum iett otobüsünün birinde. burdan başvursam cidden ilgilenirler mi merak ediyorum? bir tane kayıp şemsiye için de uğraşmazlar sanırım yaa.

Yorum yaz