Emeklilik öncesi işlemlerinizin tamamlandığına eminseniz bu bağlantıyı kullanarak emekli maaşınızın bağlanıp bağlanmadığını kontrol edebilirsiniz.
Bunun için yapmanız gereken SSK Sigorta Sicil Numaranızı ve Tahsis Talep Tarihi’ni eksiksiz bir biçimde formdaki uygun yerlere girmektir. Tamam tuşuna basarak işlemi sonlandırabilir ve gerekli dökümü alabilirsiniz.
Emekli Maaşım Bağlandı mı? Sorgulamasını yapmak için tıklayınız.
Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? ;)
Bu site asla resmi bir devlet sitesi değildir! Vatandaşlarımızın çeşitli e-devlet sorgulamalarına ve diğer bilgilere daha kolay ulaşmaları amacıyla kişisel bir yardımcı site olarak oluşturulmuştur. Buraya yazacağınız mesajlara veya sorulara, yine sizin gibi mesaj yazmak isteyenler cevap verebilir. Bu konuda site yönetiminden bir beklenti içinde olmamanızı dileriz.Siz de bu yazıya ek olarak Emekli Maaşım Bağlandı Mı? e-devlet sorgulaması veya açıköğretim sınavı öss kpss kpds üds ales dpy bursluluk sınavları ile ilgili bilgilerinizi paylaşabilir, Emekli Maaşım Bağlandı Mı? hakkında resimleri listeleri açıklamaları ve sonuçları ile ilgili veyahut Emekli Maaşım Bağlandı Mı? ile üye olmadan yorum yapıp, konuyla alakalı bedava indirme, download linkleri ve siteleri verebilirsiniz.

5 Yorum
hanımlar için emeklilik yaşı neden erkeklerden düşüktür? yaşlar düşük ama emekli maaşlarımız nedense aynı. kadınlara bu şekilde acınmasının nedeni nedir? konuyla alakasız ama emeklilik de olsa kadınların ikinci planda olması uyuz bir durum.
bu arada emekli maaşı bağlanan çiçeği burnunda emeklilere selam ederim efendim :p
ya tabiki kadınların emeklilik yası daha düşük olmalı.dayan bakalım erkekler kadar dayanabilecek misn…bu kadınlarn 2. planda oldugunu göstermez.sadece onlara yapılan bi kolaylık
neden böyle bişeyi sorgulama gereği duyduğunu anlayamadım.kadınlar yeterince zorluğa göğüs geriyor zaten.sadece işte değil sonra eve gidip çalışmaya devam eden kişiler olarak bu hakkın verilmesi kadar doğal bişey olamaz.siz illaki diyorsanız ben çalışıp erkeklerle aynı yaşta emekli olucam diyorsanız buyurun olun.emekli olmuşsunuz anladığım kadarıyla,emekli olupta evde sıkılan kişilerin bu tip şeyleri sorgulamalarıda beni şaşırtmadı.annemin deyimiyle işi olmayan iş edinirmiş..
dayım vefat eti çocukları hala maşa baglanamadı neden 1senedir emeklilik ten haber yok
27-07-2009 tarihinde emeklilik dilekcemi verdim dilekcem kabul odu henüz maaşım bağlanmadı.